LiveBuild offers people in the Netherlands and Cameroon the opportunity to use their talents for a better world.

How we work

(Nederlands) LiveBuild is een ondernemende stichting. Wij geloven dat iedereen iets goed kan doen voor een ander door datgene te doen waar je goed in bent en waar je plezier uit haalt. Met een grote groep mensen werken wij sinds 2007 zo aan concrete activiteiten en projecten om de wereld om ons heen te verbeteren.
Talent

In Nederland en Kameroen ontwikkelen we onze talenten.

Samenwerken

Op een gelijkwaardige manier bouwen we aan een mooiere wereld.

Events

Met bier en confetti nodigen we mensen uit om mee te doen.

Projecten

Samen zetten we ons in voor schoon water en lekkere koffie.

Cameroon Projects

(Nederlands) In zowel Kameroen als in Nederland ondersteunen we burgerinitiatief (coöperaties, dorpen, buurten) om een sterke lokale economie met publieke voorzieningen (onderwijs, water, zorg, wonen) te realiseren. De uitgangspunten voor onze projecten zijn: onafhankelijk initiatief, financieel duurzaam en een sterk lokaal management.

Creative concepts

(Nederlands) Wij ontwikkelen en bouwen creatieve concepten. Hierbij bieden we (jonge) mensen de ruimte om hun talent in te zetten, wat leidt tot inspirerende en betekenisvolle projecten. Ben je op zoek naar een toffe samenwerking? Bekijk hier ons werk en bel of mail ons voor een kop koffie.

How to get involved

(Nederlands) Open en eerlijk communiceren over ons werk en over de complexiteit van ontwikkelingsprojecten staat voorop. Ook als we falen. Want van je fouten kun je leren.
Want to know more?

Team Cameroon
kameroen@livebuild.org

Want to know more?

Vera Diepeveen, projectcoördinatie
info@livebuild.org

Get exclusive updates on our work and how you can help

Get exclusive updates on our work and how you can help